EEN UNIEK PRODUCT, OP MAAT GEMAAKT

Ben je op zoek naar een unieke wanddecoratie van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Lifestaal aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor stalen maatwerk opdrachten die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen en eisen.

DE ALLERBESTE KWALITEIT

Wij werken met hoogwaardig staal dat niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne en industriële uitstraling heeft. Onze producten worden met de hand nagekeken en elk stuk wordt zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Wij zijn echt zo ontzettend blij met onze stalen maatwerk opdracht! Ongelofelijk hoe realistisch en herkenbaar hij is geworden. Dankjewel Lifestaal

EEN GREEP UIT ONZE MAATWERK OPDRACHTEN

Hond Bonnie metalen wanddecoratie industrieel

Hond Bonnie

Onlangs hebben we een prachtig project tot een succesvol einde gebracht voor een klant met een speciale wens: het creëren van een stalen wanddecoratie van haar hond Bonnie. 🐶

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk details van Bonnie vast te leggen en om te zetten in een prachtig kunstwerk dat nu in haar woning hangt.

metalen muurdecoratie maatwerk tractor

Metalen tractor

Speciaal voor een klant in Gelderland hebben we deze prachtige unieke tractor ontwikkeld. Aan de hand van de originele foto hebben we zoveel mogelijk details mee te nemen in het definitieve ontwerp.

Met een totale breedte van 100cm is hij perfect is voor in het kantoorpand waar hij nu hangt. Het sterke staal, afgewerkt met mat zwarte poedercoating zorgt ervoor dat deze tractor een leven lang meegaat.

metalen wanddecoratie industrieel van wielrenfiets

Drieluik wielrenfiets

Deze prachtige drieluik wielrenfiets is speciaal ontworpen voor een fietsenwinkel in Beek en Donk. Het drieluik is zorgvuldig gecreëerd om perfect te passen bij de unieke uitstraling van de fietsenwinkel.

We hebben veel aandacht besteed aan de details van dit drieluik om ervoor te zorgen dat het niet alleen een visueel indrukwekkend stuk is, maar ook een perfecte weergave van de esthetiek van de fietsenwinkel.

Maatwerk opdracht bedrijf Rob Kuijpers

Wanddecoratie Rob Kuijpers

Als blijk van waardering voor zijn 30 jaar dienst bij hetzelfde transportbedrijf, besloot Rob Kuijpers deze prachtige wanddecoratie te creëren als een teken van dankbaarheid.

Prachtige maatwerk opdracht stalen wanddecoratie

Prachtige edelweiss

Voor de verjaardag van hun oma heeft de familie besloten om dit prachtige edelweiss te laten maken. Het is een liefdevol gebaar om haar speciale dag te vieren en haar te eren.

bedrijfslogo in staal als wanddecoratie

Logo Bullseye

Het prachtige logo van Bullseye werd omgetoverd tot een prachtige stalen wanddecoratie.

Lange levensduur en prachtige afwerking

Met zorg zijn onze stalen producten voorzien van een prachtige matzwarte poedercoating. Deze coating vormt een beschermend schild, waardoor je levenslang kunt genieten van het schitterende resultaat.

Inclusief ophangsysteem

Onze producten zijn voorzien van een stevig ophangsysteem waarmee het eenvoudig aan de muur bevestigd kan worden. Een plug en schroef wordt meegeleverd, waardoor je direct aan de slag kunt met het ophangen van je nieuwe aanwinst.

Nederlands product

Met trots kunnen wij zeggen dat onze producten met zorg en aandacht worden gemaakt in Nederland. Wij hechten waarde aan duurzaamheid en hebben bewust gekozen voor lokale productie om kwaliteit te kunnen waarborgen.

STUUR ONS EEN BERICHT

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Stuur ons een bericht met jouw vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Molenstraat 24 | 5735BM Aarle-Rixtel

0625236309

info@lifestaal.nl

Maandag t/m zaterdag 9:00-17:00