Hier zijn we trots op!

BEOORDEELD MET EEN 9,5

We zijn ontzettend trots om te kunnen delen dat we zijn beoordeling met een dikke 9,5! Elke dag werken we keihard om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en deze score is een mooie erkenning van onze inspanningen.

GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

Voor alle bestellingen boven de 50 euro hanteren wij GRATIS verzending. Onder de 50 euro hanteren wij een tarief van €5,95 verzendkosten. Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je via de mail een track-en-trace code om je bestelling te volgen.

1-2 WERKDAGEN LEVERTIJD

Wij brengen elke werkdag onze bestellingen naar een PostNL punt. Hoogstwaarschijnlijk heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Het kan soms voorkomen dat PostNL vertraging heeft en het pakket wat langer onderweg is. Neem contact met ons op wanneer het pakket na 5 werkdagen nog niet is aangekomen. We lossen het probleem altijd netjes op!

30 DAGEN GRATIS PROBEREN

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je toch niet helemaal tevreden bent met je product, mag je deze binnen 30 dagen retourneren. Natuurlijk storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Neem contact met ons op via e-mail op info@lifestaal.nl of bel ons op 0625236309.