Maak kennis met Thijs en Gaby (Aarle Onderneemt)

Thijs van Uden en Gaby Habraken, het dynamische duo achter Lifestaal. Als trotse eigenaren van deze webshop zijn zij gespecialiseerd in het creëren van unieke stalen decoraties. “Of het nu gaat om prachtige stalen wanddecoraties die het interieur een industriële look geven, of om unieke stalen vogels van cortenstaal die de tuin tot leven brengen, wij hebben het allemaal.” Alle producten worden met zorg en aandacht gemaakt in Nederland, waarbij duurzaamheid en lokale productie voorop staan.

Onze samenwerking: de sleutel tot succes
“Een gemiddelde dag bij Lifestaal begint met het zorgvuldig inpakken van bestellingen, die we dagelijks persoonlijk naar het PostNL punt brengen.” Terwijl Thijs het assortiment uitbreidt en verkoopkanalen optimaliseert, houdt Gaby zich bezig met klantencontact en voorraadbeheer. “Onze samenwerking is de sleutel tot ons succes, en dat merk je in de kwaliteit van onze dienstverlening. Ook denken we mee over maatwerkopdrachten en unieke en persoonlijke producten die aan specifieke wensen voldoen. Wij zijn enorm trots op de groei die we hebben doorgemaakt. De energie en tijd die we in Lifestaal steken, betalen zich uit. Onze samenwerking als levenspartners speelt hierin een cruciale rol.” De komende jaren willen Thijs en Gaby blijven genieten van wat ze doen en Lifestaal nog verder laten groeien. “We werken met passie en plezier en willen dat ook zo houden.”

Van elkaar leren en ondersteunen
“We zijn lid van Aarle Onderneemt omdat het geweldig is om zo andere lokale ondernemers te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. En hoe leuk is het om dat te doen onder het genot van een gezellige borrel of barbecue, waarin we elkaar in een ontspannen sfeer beter leren kennen.”

Bron: Aarle Onderneemt

LEES OOK